Kit 3 statii radio portabile PNI PMR R30 Pro

Kit 3 statii radio portabile PNI PMR R30 Pro, include acumulatori, incarcatoare si casti

PNI PMR R30 Pro

Kit 7 statii radio portabile PNI PMR R30 Pro, include acumulatori, incarcatoare si casti

Kit 5 statii radio portabile PNI PMR R30 Pro, include acumulatori, incarcatoare si casti

Statia radio PNI PMR R30 PRO are o multitudine de functii printre care enumeram cea de scanare canale, TOT, VOX si Squelch. Pachetul include incarcator de birou, acumulator 1200mAh, casti 2 pini, clema pentru curea si snur pentru mana pentru fiecare statie in parte.
499,99 RON
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
PNI-PMRR30-5

Conexiune hands-free

PNI PMR R30 Pro permite conectarea unor casti cu microfon cu 2 pini tip Kenwood facilitand utilizarea statiei radio in sistem hands-free (fara maini).

UHF PNI PMR R16

UHF portabila PNI PMR r30

Canale

Statie radio portabila PNI PMR R30 Pro dispune de 8 canale PMR si 8 canale pre-programate. In plus, puteti codifica atat emisia cat si receptia cu coduri de securitate, functie ce va permite sa aveti conversatii private.

Functii profesionale

PNI PMR R30 Pro ofera utilizatorilor functii multiple: Squelch automat presetat pe nivelul 5, Scanare canale, functie disponibila pe canalul 16, TOT (Timeout timer) presetat la 180 secunde si Monitorizare canale.

Statie radio UHF portabila PNI PMR R30

Statie radio UHF portabila PNI PMR R30 programabil

Acumulator 1200mAh incorporat

Statiile PMR au o functie complexa de economisire a bateriei ce permite prelungirea vietii acumulatorilor cu peste 50%. PNI PMR R30 Pro este dotat cu astfel de functie si cu un acumulator Li-Ion de 1200mAh.

Conector micro USB pentru incarcare rapida

Acumulatorul statiei PNI PMR R30 Pro poate fi incarcat prin incarcatorul de birou inclus in pachet sau cu ajutorul unui cablu USB conectat la un adaptor 230V sau direct la un computer.

PNI PMR R30 Pro

Software pentru programarea statiei

Functiile statiei PNI PMR R30 Pro pot fi personalizate cu ajutorul software-ului PNI PSR230 ce poate fi achizitionat separat.

software programare

 

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Kit 5 statii radio portabile PNI PMR R30 Pro, include acumulatori, incarcatoare si casti
Rating-ul dumneavoastra