Cine suntem?

Producator, Distribuitor

ONLINESHOP-cine suntem

ONLINESHOP SRL, inființată în anul 2004, este un producător important pe o piață cu un înalt nivel de competitivitate. Compania oferă o gamă variată de produse și servicii, dezvoltă și implementează soluții personalizate și le asigură clienților asistență de specialitate. Firma noastră dispune de un portofoliu vast de servicii din domeniile comunicare radio CB, supraveghere și electronice auto care includ: consultanță, montaj, instalare și intreținere, servicii de garanție și post-garanție.

horizontal line

Oferta noastra

Gama de produse

ONLINESHOP-oferta noastra

În ritmul creșterii exigențelor consumatorului modern, gama noastră de produse este permanent diversificată cu produse de calitate, multi-funcționale, durabile, eficiente și eco-compatibile, accesibile în materie de costuri. Oferta produselor noastre aflate sub brandurile PNI, SilverCloud, Midland, Albrecht și TTi, include stații radio CB și PMR, sisteme de supraveghere și alarmare, precum și electronice auto. Compania noastră, deși de dimensiuni medii, este în măsură să se adapteze rapid la mediul de afaceri și la cerințele pieței, putând furniza soluții complete atât pentru clienții privați, cât și pentru marii distribuitori din România, Bulgaria și Ungaria.

ONLINESHOP-parteneri horizontal line

Istoric

Strategii și evoluție

ONLINESHOP-istoric

ONLINESHOP SRL, astăzi cu un portofoliu de peste 1000 de produse, intră în anul 2004 pe piața de distribuție cu stații radio CB, fiind chiar unul dintre principalii promotori ai fenomenului CB în România. În anul 2006, devine unic importator autorizat al produselor Midland în România. În paralel cu procesul de dezvoltare și amplificare a gamei de produse, a avut loc și branding-ul companiei, în 2009 fiind adoptată marca PNI și implementată la nivelul produselor din gama stații și antene radio CB. Șase ani mai târziu, ia naștere un nou nume, SilverCloud, extinzând astfel linia noastră de produse. În ultimii ani, compania noastră a investit în importul de produse, de la stații radio CB și PMR, la sisteme de securitate, electronice auto și corpuri de iluminat cu tehnologie led de ultimă generație.

Printr-o investiție studiată și analizată în prezent, vizăm extinderea liniei de produse, creșterea cifrei de afaceri și a rentabilității. Strategia abordată în ultimii ani a funcționat, ajungând astfel în anul 2014 la o cifră de afaceri de 16 200 000 lei. Compania noastră a investit în ultimii ani în importuri, modernizări, angajați, dezvoltare și, nu în ultimul rând, în comerțul online. 100% din produsele fabricate sau importate de noi pot fi achiziționate pe www.mo.ro sau www.b2b.mo.ro (pentru distribuitori) unde aveți acces rapid la informații tehnice, stocuri și promoții.

Creșterea anuală a companiei noastre s-a reflectat și într-o serie de premii câștigate. Menționăm doar:

  • Locul I în Topul firmelor 2016
  • Locul II în Topul firmelor 2014 si 2015
  • Locul I în Topul firmelor 2007 și 2008
topul firmelor neamt

Ambiția noastră este de a deveni un importator de referință pe piața românească, recunoscut pentru calitatea serviciilor oferite clienților săi și pentru durabilitatea relațiilor stabilite cu partenerii.

horizontal line

Servicii

Service și asistență tehnică

ONLINESHOP-service

ONLINESHOP SRL își concentrează activitatea în trei direcții: import, comerț, servicii. Departamentul nostru de service, asigură prin inginerii săi tineri, dinamici și flexibili servicii de instalare, montare, diagnosticare, reparare și întreținere a tuturor produselor comercializate de noi. Executăm diagnosticare în mai puţin de 48 de ore şi reparaţie rapidă pentru orice model de staţie radio CB. Orice produs reparat de service-ul nostru are 90 de zile garanţie la reparaţie. Clienţii noştri pot primi informaţii despre progresul cererii service.

Astfel, am dezvoltat un sistem complex ce trimite către client notificări referitoare la starea produsului aflat în service (sosire, recepţie de către un inginer service, stare reparaţie, expediere). Ne concentrăm atenția pe calitatea serviciilor oferite și pe satisfacerea nevoilor și cerințelor clienților noștri. În spatele calității serviciilor noastre se află o echipa întreagă, cu numeroase competențe și specializări, de la ingineri, la economiști și programatori.

service Onlineshop horizontal line

Organigrama

Departamente ONLINESHOP SRL

Succesul nostru se datorează combinației eficiente de competențe, personalului bun cunoscător al produselor, portofoliului vast de produse, unele dintre ele distribuite în exclusivitate, experienței și capacității de a ne adapta la nevoile pieței.

ONLINESHOP-organigrama horizontal line

Parteneri

Distribuitori ONLINESHOP SRL

ONLINESHOP-distribuitori horizontal line

Contact și informații generale

ONLINESHOP-contact si informatii

S.C. ONLINESHOP S.R.L

Sediu social: Strada Olteniei, nr. 26A, 610206, Piatra Neamț, Neamț
Punct de lucru: Strada Olteniei nr. 26A, 610206, Piatra Neamț, Neamț

Program de lucru: L - V: 8:00 - 16:00

Mobil: 0724.517.984
Fix: 0333.401.142
Fax: 0333.401.141
Email: comenzi@mo.ro
Website: www.mo.ro / www.pni.ro / www.silvercloud.ro

IBAN: RO73BRDE280SV38663922800
CIF.: RO16306031
Nr. Reg. Com.: J27/513/2004

Coordonate: 46.920129, 26.401371

Prezentare video SC ONLINESHOP SRL